Logo1 Logo 001

Predstavitev podjetja

Podjetje Gepoint d. o. o. je specializirano podjetje za prodajo satelitskih navigacij.

Prve izkušnje s svetovanjem in prodajo satelitskih navigacij segajo na začetek leta 2005. Poslovanje smo začeli preko podjetja Spinaker d. o. o., ki je še vedno vodilno slovensko podjetje na področju navtičnih tečajev in izobraževanj.
Kot zastopniki za vodilno italijansko podjetje na področji satelitskih navigacij AvMap (takrat še hčerinsko podjetja C-Mapa) smo nastopili na slovenskem trgu. Čeprav smo bili skoraj edini na slovenskem trgu, ki smo ponujali prenosne navigacijske naprave in še nismo imeli slovenskega zemljevida, so nas slovenski kupci, tudi zaradi naše predanosti, svetovanja in vse večjih izkušenj, zelo dobro sprejeli.

Z ustanovitvijo podjetja Gepoint d. o. o., na začetku letu 2007 smo se povsem specializirali za področje satelitskih naprav.

Prodaja prenosnih navigacij proizvajalca AvMap se je v treh letih eksponento povečala. Zanimanje kupcev je postalo vse večje za vse segmente navigacijskih naprav: cestne, ročne, navtične, fitness, zračne prepoznavnih blagovnih znamk: Garmin, Tom Tom, AvMap, Mio, Snooper.. (v preteklosti še Blaupunkt, Navigon, Nokia itd).

Januarja 2008 smo postali zastopniki za vodilnega svetovnega proizvajalca elektronske kartografije Tele Atlas iz Nizozemske.

Zaradi vse več izkušnej in znanja smo se januarja 2008 odločili dodatno povečati našo ponudbo in slovenskemu kupcu ponuditi največ in najboljše na področju navigacij.
Tako je nastala nova in največja specializirana spletna prodajalna za satelitsko navigacijo v Sloveniji!

Danes na tej specializirani spletni strani www.satelitska-navigacija.si ponujamo najširšo paleto izdelkov in opreme satelitske navigacije. Preko 500 izdelkov, prilagojenih za slovenskega uporabnika – vse na enem mestu. Izbirate lahko med različnimi kategorijami navigacij.

Naš cilj je postati najboljše mesto za nakup izdelkov satelitske navigacije, kjer bo lahko vsak kupec vedno našel najboljše zase.
Naš slogan se glasi:

Izberite najboljšo navigacijo!

Piškotki | © 2007-2023 Gepoint d.o.o. Vse pravice pridržane.
Gepoint d.o.o., Cesta na Brdo 77, 1000 Ljubljana, Tel.:00386 (0)41 607 517
e-mail: info@satelitska-navigacija.si
www.satelitska-navigacija.si
Silk ikone naredil FAMFAMFAM.